top of page
  • Yazarın fotoğrafıEsra Gencer Event

Yeni yılda yenilik: Düğün ve Sağlıklı Yaşam

Güncelleme tarihi: 30 Ara 2019

Düşündük taşındık, yeni yılda yeniliklerle karşınıza gelmeye karar verdik. Bunlar neler mi? Hep birlikte bir göz gezdirelim!


Öncelikli olarak, blogumuzun bu yeniliklerden biri olduğuna değinmekte fayda var. Zira, görüşmelerimizin pek çoğundan çıkardığımız sonuç, evlenmek isteyen çiftlerin düğün planlama konusunda bilgi sahibi olmak istemeleri, ancak bilgiden çok fotoğraf bulduklarından, firmalarla görüşmelerinde kendi çıkarımlarını yapmakta zorlandıkları yönündeydi.


Bilgi paylaştıkça çoğalır diyerekten, bu alandaki eksiği kendi deneyimlerimiz ölçüsünde gidermek istedik.





Daha baska ne var derseniz...


Şu zamana kadar düğün ve sağlıklı yaşam konuları zaman zaman bir araya gelirmiş gibi olsa da, planlamacıların ya da organizasyon firmalarının pek de ajandalarinda birlikte yer almamışlardı. Oysa yeni jenerasyon çiftler bu konularda da bilgi ve yönlendirme açlığı ve ihtiyacı içerisinde!


Düğün, çiftlerin hayatında önemli bir dönüm noktası olduğundan, hanımlar ve beyler bu özel hazırlık zamanını daha da motive olmuş bir şekilde geçirmek ve daha sağlıklı alışkanlıkları edinmek için değerlendirmek istiyor, e bize de bu konuda onlara gerekli yönlendirmeyi yapmak kalıyor!


Yeni yil ile birlikte, konusunda uzman konuk yazarlarımızın gelin ve damatlara özel egzersizlerini, diyet önerilerini blogumuzda keşfetmeye başlayabilir, size özel programlar edinebilirsiniz.





Son olarak...


Evlilik üzerine çok şey yazılıp çizilse de bazı noktalar hep gölgede kalıyor. Ne okulda, ne de ailede bunun eğitimi veriliyor ve genç çiftler anne babalarından öğrendikleriyle, etrafından gördükleriyle ya da deneme yanılmayla bir yerlerlere varmaya çalışıyor. Bu noktalara ışık tutalım, gelin ve damatları bilinçlendirelim istedik, yeni yil ile birlikte bununla ilgili eğitim ve bloglar da esragencerevent.com'da olacak!


Bizden söylemesi!



32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page